Vår retur- och återbetalningspolicy
Vi har en returpolicy. Vår returpolicy är på 30 dagar. Det innebär att du har upp till trettio dagar efter ditt köp för att returnera din vara till oss. Om du vill returnera din vara måste den vara i samma skick som den var i när du köpte den. Varan får inte vara använd eller sliten. Varan måste ha sin originalförpackning och kvittot krävs också.

Kontakta oss på support@begrip.com för att starta returprocessen. När vi accepterar din retur skickar vi en fraktsedel. Vi skickar också instruktioner så du vet hur du ska skicka tillbaka ditt paket. Allt detta förklaras på vår webbplats.

Skador
Kontrollera varan du beställer så snart du får den från oss. Om du får fel vara, meddela oss omedelbart. Om det är något skadat på varan, kontakta oss och meddela oss omedelbart.

Ej återbetalningsbart
Vi kommer inte att acceptera vissa varor för retur. Förgängliga varor som mat eller växter kan inte returneras. Dessutom kommer vi inte att tillåta skönhets- eller personvårdsartiklar att returneras. Allt som är brandfarligt, gaser eller farliga material kan inte returneras. Om du har några frågor om din vara kan returneras, vänligen kontakta oss.

Vi accepterar inte returer för varor på rea eller presentkort.

Utbyten
Om du vill veta det snabbaste sättet att få den vara du vill ha, måste du först returnera den vara du köpt. När vi accepterar den returnerade varan kan du sedan beställa samma exakta vara.

Återbetalningar
Vi kommer att meddela dig om vi godkänner den returnerade varan. Om den accepteras kontaktar vi dig. Om vi accepterar den returnerade varan kommer vi att återbetala dina pengar. Återbetalningen går till det betalningssätt du använde för att köpa din vara. Det kan ta tid för ditt kreditkort eller bank att behandla pengarna eller återbetala dem tillbaka till ditt kort.