website
FRI FRAKT PÅ ALLA ORDRAR ÖVER 499 SEK*

FAQ

FAQ - Ett hjälpverktyg som hjälper dig få svar på de frågor du funderar över samt underlättar din shoppingupplevelse.

1. Hur lång tid tar det att få min beställning?

Standard leveranstid inom Sverige är 2-3 arbetsdagar.

Resten av Nordens är 2-5 arbetsdagar

Vi försöker få din beställning till dig så snart som möjligt men leveranstiden beror på vilket fraktalternativ du väljer och vilket land du bor i.

2. När kommer en utsåld vara att finnas tillgänglig igen?

Skicka ett e-postmeddelande till support@begrip.com och låt oss veta vilket objekt du vill ha. Vi meddelar dig när det kommer att finnas tillgängligt igen.

3. Efter att ha gjort min beställning, när kommer den att skickas till mig?

Om din beställning anländer före 14:00 på en arbetsdag hanterar vi beställningen samma dag. Om din beställning kommer in under en helg eller röd dag skickas den nästa arbetsdag . Skulle du behöva din order akut kontakta support@begrip.com innan du beställer för jouralternativ. Butiken är öppen dygnet runt, men lagret är stängt under helger, undantag går att göras vid framförhållning.

4. Hur kan jag spåra mitt köp?

När din beställning skickas skickar vi ett e-postmeddelande med all spårningsinformation. Om du inte har fått det e-postmeddelandet, kontakta oss på support@begrip.com så skickar vi det till dig. Se till att ta med ditt beställnings-ID eller inköpsnummer så att vi snabbt kan hitta din beställning.

5. Vilken typ av garanti gäller på mina produkter?

Varje produkt har sin egen garantiperiod. Vissa artiklar har 1 års garanti medan andra kan ha flera års täckning. Se till att läsa det finstilta på förpackningen för att se all information om varje produkts garantitäckning. Om du fortfarande är osäker, kontakta oss på support@begrip.com för mer information.

6. Vad gör jag om mitt köp kommer trasigt eller defekt?

Skicka ett e-postmeddelande till support@begrip.com med en kort beskrivning av problemet. Se till att ta med en kopia av ditt kvitto och eventuella bilder på problemet som hjälper oss att avgöra omfattningen av skadan om det kan åtgärdas eller behöver bytas ut. Vi kommer att titta på ditt problem och ge hjälp så snart som möjligt.

7. Om jag inte är nöjd med produkten jag köpte, kan jag returnera den?

Du har 30 dagar från inköpet att returnera varan och antingen få tillbaka pengarna eller hitta en ersättare. Efter 30 dagar kan du inte returnera varan eller få en ersättning. För att returnera artikeln ska den finnas i originalförpackningen, utan skada och se till att du har ett giltigt kvitto. Kontakta oss på support@begrip.com om du har fler frågor.

8. Sponsrar ni lag, streamers eller speciella evenemang etc.?

Skicka ett e-postmeddelande till info@begrip.com och beskriv händelsen du vill att vi ska stödja eller sponsra så återkommer vi till dig. På grund av ett stort antal förfrågningar vi får, vänta inte till sista minuten innan du kontaktar oss.

9. KAN JAG KOMBINERA FLERA RABATTER I ETT KÖP?

Nej, det kan du inte, det går inte att kombinera rabatter med andra rabatter. Två olika rabattkoder kan inte kombineras, samma gäller redan rabatterade varor.

10. VAR HITTAR JAG RABATTKODER?

Genom att följa oss på sociala medier som Facebook, Instagram och Twitter så är du alltid den första som får ta del av våra rabatter och erbjudanden. Vill du ta reda på de senaste nyheterna och dra nytta av extra erbjudanden före alla andra? Om jag var du skulle jag anmäla mig till vårt nyhetsbrev för att inte missa våra fantastiska erbjudanden och chansen att vinna giveaway.

11. Vilka betalningsmetoder erbjuder ni?

Vi erbjuder många olika betalningsmetoder så att du som kund kan välja vad som passar dig. Hos oss kan du välja mellan följande: Shopify Checkout -kortbetalning och med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning och direktbetalningsbank.

Vi erbjuder även fler populära betalningsalternativ som PayPal och Apple Pay . Vi erbjuder dig också möjlighet att betala med ett presentkort.

När du betalar med ett presentkort anger du ditt presentkortsnummer i rutan under det totala priset i kassan och avdraget görs beroende på beloppet som ditt presentkort innehåller. Du behöver inte vara inloggad för att kunna använda ditt presentkort. Om presentkortet inte täcker hela beloppet har du möjlighet att betala återstående belopp via direktbetalning eller kort. Om du får pengar från presentkortet är det naturligtvis möjligt att använda dem vid ett senare tillfälle.

Vad är du ute efter?

24 x Red Bull Red Edition Energidryck, 250 ml

Någon tittar

24 x Red Bull Red Edition Energidryck, 250 ml

10 Minuter sedan Från Köpenhamn

Din kundvagn